PRAKTISK ORIENTERET FORMAND

TIL VANDBYGNINGSARBEJDER

Trives du med at skabe gode relationer og få samarbejdet til at fungere? Forstår du at bibeholde overblikket, samtidig med at du har øje for detaljen på pladsen? Bliver du motiveret af at arbejde med store anlægsmaskiner?

Vi søger en dygtig formand til både store og små projekter inden for kystsikring, mole- og havnebyggeri.

Læs mere her

 
 

ENTREPRISE-/ PROJEKTLEDER

TIL VANDBYGNINGSARBEJDER

Motiveres du af en varieret hverdag med fagligt udfordrende projekter, der giver mening? Har du lyst til at skabe resultater ved selvstændigt at styre dine egne entrepriser? Er du god til at skabe relationer på tværs af faglighed og organisatorisk niveau? Har du lyst til at arbejde der, hvor land møder vand, og både med og mod naturens kræfter?

Vi oplever travlhed og søger derfor en dygtig entrepriseleder/projektleder med lyst til at arbejde på små og store projekter inden for kystsikring, mole- og havnebyggeri.

Læs mere her

 
 

Karriere

EN HVERDAG DER UDVIKLER DIG

I en konkurrencepræget branche som vores, er det i høj grad medarbejdernes fortjeneste, at opgaverne løses effektivt, og at slutresultatet er af højeste kvalitet. Det beror på erfarne og stabile medarbejdere, der tager ansvar for opgaven og investerer sig selv i opnåelse af de bedste resultater. Sådanne medarbejdere får vi kun, hvis alle er glade for deres arbejdsplads, kollegaer og arbejdsopgaver. Derfor har vi i VG fokus på høj medarbejdertilfredshed og frihed under ansvar.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere. Alle uopfordrede ansøgninger er velkomne, og vi svarer på alle henvendelser. Ansøgningen kan sendes til vg@vg-e.dk

Du kan også sende en online ansøgning her