EXPERIENCE, QUALIFICATIONS & GOOD QUALITY

 

VG is an experienced and well-founded construction company with specialist expertise in all types of coastal area projects – in Denmark and abroad. Our knowledge and skills are a result of decades of experience and numerous projects for the Danish Coastal Authority, Regions, municipalities, various coastal protection associations and private customers. VG undertakes all types of projects along the coast – regardless of size and complexity.

 

DESIGN ENGINEERING, REGULATORY PROCESSING AND PROJECT MANAGEMENT

 

We undertake projects within turnkey contracts, general contracts, trade contracts, joint ventures or partnering arrangements, and we assist throughout the process of regulatory procedures for design and execution.

 

A CERTIFIED PARTNER

 

VG is certified in ISO 9001 and ISO 14001.

ISO 9001: We find it essential that all processes and values are defined and recognised at all levels of the company. This, combined with ongoing quality control, provides a management system that ensures maximum quality and effective project management, and which qualify us to the ISO 9001 certification.
ISO 14001: In VG we are well aware the climate changes and environmental impacts caused by CO2 emissions. We must continuously improve, and we strive to reduce our environmental impact. As a result of ongoing efforts to optimise and implement our environmental policies, we are ISO 14001 certified.

View certifications


ISO 14001ISO 9001

 

HIGH-END EQUIPMENT AND WORKSHOP

 

VG has an innovative approach to marine construction work, and we are known for our wide range of custom-built and robust heavy-duty equipment. Our equipment allows us to operate heavy mass armour rock, above and in sea water, and it is maintained by VG′s mechanical engineering at our own workshop.
For further information please contact:

UFFE LARSEN
CEO
Phone number: +45 51 25 12 45
E-mail: UFL@VG-E.DK

OM AT ARBEJDE I VG

”UDVIKLING, ANSVAR & ET GODT STED AT VÆRE”

ENTREPRISELEDER CLAUS AGGER WIBORG

I VG har vi fokus på tilfredse medarbejdere. Vi skal ikke blot leve op til arbejdsmiljøkravene – vi skal leve op til egne krav om at være en foretrukken arbejdsplads. Det er sådan, vi sikrer stabile medarbejdere, der er glade for at gå på arbejde, der udvikler sig fagligt og menneskeligt, og som tager ejerskab.

Ifølge projektleder Claus Agger Wiborg er grundene til en høj medarbejdertilfredshed mange: ”VG er en arbejdsplads, hvor tilliden til medarbejderne er høj – både til faglighed og engagement. Samtidig er der fra ledelsens side stor villighed til at give os medarbejdere ansvar. Det giver en frihed i arbejdet og mod til at håndtere processer egenhændigt. Som VG-medarbejdere mærker vi, at vi er værdsatte, og at alle indsatser vægter tungt, uanset om du er maskinfører eller ingeniør”.

I forhold til specialisering og faglig udvikling kan det mærkes, at man befinder sig i en virksomhed, der prioriterer medarbejderne og ønsker at holde på dem: ”I VG har jeg rig mulighed for at udvikle mig. Hvor meget og i hvilket tempo er lidt op til mig selv. Jeg skal jo have tiden til det, og projekterne har førsteprioritet, men jeg kan stort set tage de kurser, jeg vil. Og så skal man ikke glemme den udvikling, der ligger i selve arbejdet. Fordi jeg i VG er med i alle faser af projekterne og dermed har mange forskellige bolde i luften, så bliver jeg hele tiden styrket og får vigtig erfaring både praktisk, personligt og fagligt”, siger Claus Agger Wiborg.

Claus Agger Wiborg startede som entrepriseleder i VG tilbage i 2013 og blev i 2018 projektleder. Claus Agger Wiborg er en mand med mange funktioner. En projektleder i VG er som oftest med helt fra tilbudsfasen, i kalkulationsfasen, under udførelsen og til kvalitetssikring og aflevering. De mange funktioner er faktisk det bedste ved arbejdet, ifølge Claus Agger Wiborg: ”Jeg kan få lov til at være med fra start til slut og dermed få alle faser med. I VG sidder man ikke låst fast i én funktion. Alle er med i alt og snakker på kryds og på tværs, og fordi vi har en flad organisationsstruktur og ikke langt fra ledelsen og ud til gutterne på pladsen, så er det nemt at komme igennem med forslag til ændringer og forbedringer”.

ENGAGEMENT SOM KVALITETSSIKRING

Claus Agger Wiborg fremhæver også kollegerne i VG. ”Medarbejderne er så engagerede! De er kvalitetsbevidste og ansvarsfulde og vil gerne levere det bedste produkt til kunden, og det kan jeg godt mærke. Der er begrænset behov for opsyn - de kan det hele selv og har den faglige stolthed, der sikrer, at det bliver det bedste resultat hver gang”.

”Hvis nogle kommer og spørger,
hvem der har udført arbejdet, så er man ikke bleg for at række hånden op og sige; det er os.
Det er VG!”

Ifølge Claus Agger Wiborg er medarbejderne hinandens motivation: ”En naturlig konsekvens af vores samarbejde på tværs er, at når nye kommer til, så smitter værdierne af på dem med det samme, fordi de kan mærke engagementet fra de medarbejdere, der har været her i mange år. Hvis dine kolleger stræber efter det bedste resultat, så vil du også selv gøre det”.

ERFARING, INNOVATION OG DE RETTE BETINGELSER

”Vi er en stærk spiller i branchen, fordi vi har en god blanding fra den erfarne generation og den yngre med innovativ tilgang. Vi ved godt, at det, vi kan, kræver nichekompetencer. Eksempelvis sætter vi ikke bare en hvilken som helst mand ind i gravemaskinen – han skal have en fornemmelse for maskinen. Og når hele produktionen holder bagved og venter på dit arbejde, så skal du kunne holde roen. Der skal specialoplæring til, og derfor skal vi løbende have kvalificeret arbejdskraft ind, der er af rette støbning og har engagement”, siger Claus Agger Wiborg og fortsætter: ”Og så er det jo essentielt, at vi har adgang til det bedste udstyr. Jeg skal sørge for at holde effektiviteten og kvaliteten i arbejdet, og meget af det beror jo også på materiel og udstyr, og her har jeg alt, hvad jeg skal bruge. Det er faktisk også vigtigt for medarbejdertilfredsheden, fordi vi undgår udstyrsrelaterede frustrationer”.

HELE KYSTEN SOM ARBJEDSPLADS

VG har hovedkontor i Lemvig, men som Claus Agger Wiborg pointerer: ”VG dækker kysten, og derfor er min arbejdsplads i princippet beliggende i hele Danmark. Jeg tilbringer meget tid med mine kolleger, og det giver et særligt tæt samarbejde, som gør det sjovt. Setup’et med at skulle bygge fra land til vand med levering af sten fra Sverige og Norge, der skal slæbes rundt på pramme, og jeg skal få det hele til at gå op i en højere enhed og holde det i gang – det er fedt. Når det lykkes og alt klapper, efter at jeg har været på 24/7, så er det bare en rigtig god følelse”.

TILLID GIVER MOD

Hvis du søger en arbejdsplads, hvor du ikke bare er én i mængden, og hvor du får lov til at arbejde selvstændigt, så er VG stedet: ”I VG får du ansvar fra dag ét, og det er virkelig godt. Så længe vi har den opbakning, vi har behov for, og bliver sat ind i tingene, så er det bare med at komme i gang, for så kommer erfaringen og selvtilliden altså hurtigere. Projekterne byder på mange udfordringer, som det er op til mig at håndtere, men fordi der er solid tillid fra ledelsen til, at jeg er kompetent, så tør jeg tage beslutninger – og det er afgørende for, at processerne kører og er i den grad medvirkende til, at jeg er glad for mit arbejde. Også når det går stærkt”, slutter Claus Agger Wiborg.