Skagen Havn

Havneudvidelse

NÅR VAND BLIVER TIL LAND
Længst mod nord forøges det geografiske Danmark
betragteligt.
Skagen Havn står netop i den tredje fase, af deres samlede udvidelsesplan, hvor kajvægge, moler, molehoved og indpumpet uddybningsmateriale, stille og roligt tegner de fremtidige konturer af slutproduktet, der afleveres i 2021.
Aarsleff-VG samt samarbejdspartnerne Sweco og Rohde Nielsen A/S, har siden sommeren 2019 ihærdigt trodset sæsonernes luner og opnået flot og kontinuerlig fremdrift.

 

Molehoveder

til Ystad

Med samme opsætning, som ved sommerens molehoved til det nordvestjyske, er vores søstervirksomhed i Polen - Aarsleff Biz, i fuld fremdrift på konstruktion af molehoveder til vores OC projekt i Ystad. Konstruktionerne er her mere cirkulære og knap så voldsomme, som tidligere - i Ystad er udfordringen akkuratesse omkring konstruktionernes vægt og vanddybden hvor molehovederne søsættes fra prammen.

 

Vincentstien

Nordsjælland

KYSTSIKRING NORDSJÆLLAND
Efter stenarbejderne for skræntfodssikring ved Vincentstien på Nordsjælland er afsluttet, pågår indbygning af 12.000 m3 sandmateriale på stranden foran stenene for sikringen. Arbejderne med sandet påbegyndtes i de tidlige morgentimer i onsdags og forventes afsluttet i de sene nattetimer op til lørdag.

 

FLID

Foreningen af Lystbådehavne I Danmark

VG på messe, arrangeret af Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID)

 

Skagen Havn

Havneudvidelse

Den tørre vandvej i Skagen.
I vores færd med, at bygge de ydre dækværker ved havneudvidelsen i Skagen, er det dumpere der flytter bjerge.

 
 

Har du lyst til at se vores tidligere opslag her på siden ?

 
 

YSTAD HAVN

Sommer2020

YSTAD HAVN
Varme sommerbilleder fra vores projekt i Ystad – En blodrød morgenhimmel, en svanefamilie på projektbesøg og et godt solbeskinnet view over de flotte stenarbejder.