HANSTHOLM HAVN

2021

På Hanstholm Havns nye Multiterminal, er Aarsleff og VG i de afsluttende faser, med stensikringsarbejderne af det nye bagland.
Overskyl og bølgenedslag fra Vesterhavet, ved den gl. Ydre Vestmole, kunne være en potentiel risiko for det nyetablerede bagland og kræver brudsten, fra Norge, i fraktionen op til 15-22 ton for beskyttelse.

 

LYNÆS

2021

Fra den tidlige start af 2021, har vi ved Lynæs repareret og forlænget to eksisterende bølgebrydere samt sandfodret de bagvedliggende strandarealer.
Projektet er en klar forbedring af området ud for Lynæs Camping og i væsentlighed, en sikring af spildevandsledningen fra Lynæs til Hundested.
Opgaven er udført i tæt samarbejde med vores Bygherre, Halsnæs Forsyning A/S.

 

Artikel fra Nordjyske

Gl. Skagen

Avisen "Nordjyske" har bragt en fin artikel om styning af Højen Klit og hård skråningsbeskyttelse fra Trane Klit i Gl. Skagen.

"Umiddelbart efter nytår sættes der gang i to kæmpe projekter i klitterne ved Gl. Skagen.
Bag projekterne står Kystbeskyttelseslaget for Gl. Skagen, som i løbet af efteråret har modtaget tilladelser til dels styning af Højen Klit og hård skråningsbeskyttelse fra Trane Klit og op forbi vendepladsen på Niels Ottesensvej/Havbakken i Gl. Skagen. - Begge arbejder begynder umiddelbart efter nytår, fortæller lagets formand Svend Erik Kristensen"

Læs artiklen her

 

Julen

2020

Sammen, hver for sig og med samfundssind.

Ord, holdninger og adfærd, der har præget store dele af året, og givetvis vil følge os langt ind i et nyt.

Med håbet om en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

(Aftenbillede fra projektet ”Udvidelse af Skagen Havn Etape 3)

 

Ebeltoft

december 2020

Etablering af skråningsbeskyttelsen i Ebeltoft er i rigtig fin fremdrift. Allerede nu står halvdelen af skråningsbeskyttelsen samt 1, af i alt 3 høfder, færdige.

 

Har du lyst til at se vores tidligere opslag her på siden ?

 
 

NY VOLVO L220H

Marts 2021

Vi har netop modtaget denne nye Volvo L220H - anno 2021, til erstatning for tilsvarende model anno 2014.