Artikel fra Nordjyske

Gl. Skagen

Avisen "Nordjyske" har bragt en fin artikel om styning af Højen Klit og hård skråningsbeskyttelse fra Trane Klit i Gl. Skagen.

"Umiddelbart efter nytår sættes der gang i to kæmpe projekter i klitterne ved Gl. Skagen.
Bag projekterne står Kystbeskyttelseslaget for Gl. Skagen, som i løbet af efteråret har modtaget tilladelser til dels styning af Højen Klit og hård skråningsbeskyttelse fra Trane Klit og op forbi vendepladsen på Niels Ottesensvej/Havbakken i Gl. Skagen. - Begge arbejder begynder umiddelbart efter nytår, fortæller lagets formand Svend Erik Kristensen"

Læs artiklen her

 

Julen

2020

Sammen, hver for sig og med samfundssind.

Ord, holdninger og adfærd, der har præget store dele af året, og givetvis vil følge os langt ind i et nyt.

Med håbet om en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

(Aftenbillede fra projektet ”Udvidelse af Skagen Havn Etape 3)

 

Ebeltoft

december 2020

Etablering af skråningsbeskyttelsen i Ebeltoft er i rigtig fin fremdrift. Allerede nu står halvdelen af skråningsbeskyttelsen samt 1, af i alt 3 høfder, færdige.

 

Vestkysten

2020

Vi har igen i år modtaget sand langs Vestkysten, for vores gode samarbejdspartner Rohde Nielsen A/S. I denne kampagne er sandfodringen udført ved Agger og Vejlby og er netop afsluttet. Den tilførte sandmængde blev, for begge strækninger, i alt ca. 1,2 mio m3, fordelt på fordelt på samlet ca. 5 km.

 

EBELTOFT

2020

For to grundejere ved Ebeltoft, er VG i gang med at udføre skråningsbeskyttelse op mod matriklerne og reparation af tre tilknyttede høfder.

 

Cold Hawaii Inland.

THISTED KOMMUNE

Langs Thisted Kystvej er VG Entreprenør, sammen med Aarsleff, i færd med at etablere ”Den rekreative forbindelse” for Cold Hawaii Inland.
Opgaven består i hovedtræk af sten-, ramme-, stål og betonarbejder, hvor pæleramning lige nu pågår, og danner fundament for de nye opholds balkoner ud mod vandet.

 

Har du lyst til at se vores tidligere opslag her på siden ?